ANA SAYFA > GÜNDEM > Bin kişi merhamet çınarının altında iftar açtı

Bin kişi merhamet çınarının altında iftar açtı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bin kişi merhamet çınarının altında iftar açtı

Karşıyakalılar Türk Kızılay’ı Karşıyaka Şubesi’nin geleneksel iftar organizasyonda buluştu.

Türk Kızılay’ı Karşıyaka Şubesi’nin Karşıyaka Şehit Prof. İlhan Varank Anadolu Lisesi yemekhanesinde kurduğu iftar sofrasında Karşıyaka’daki kurum yöneticileri, 400’e yakın Karşıyakalı bir araya geldi. İftar sofrasına gelemeyen 600 kişiye de iftarlıkları evlerine servis edildi.
İftara Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kâmil Karadeniz, İzmir İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kaan Coşkun, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, İlçe Jandarma Komutanlığından Başçavuş Cesur Yiğit, İlçe Nüfus Müdürü Ertuğrul Öcek, İlçe Tarım Orman Müdürü Bülent Üngör, İlçe Spor Müdürü Musa Yelek Okul Müdürü İlyas Duman ve 400 e yakın Karşıyakalı katıldı.
Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kâmil Karadeniz burada yaptığı konuşmasında Türk Kızılay’ının 81 ilde 38 ülkede geleneksel olarak iftar verdiğini belirterek şöyle konuştu.  “Hayırseverlerin az çok demeden yaptığı yardımların doğru şekilde gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşılması ve bu yardımların devamlılığını sağlamak, ancak ilkeli ve şeffaf olarak yapılan çalışmalarla mümkündür. Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine gıda kolileri, gıda çeki, giysi yardımlarımız yoğun şekilde devam ediyor…” 
İftarını açan vatandaşlar yüzlerce kişi ile bir arada iftarını açmaktan büyük keyif aldıklarını, güzel birlikteliği sağlayanlara teşekkür ettiler.
Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi'ne 8. Başkan Yardımcısı
Sonraki Haber Karşıyaka'ya forma sponsoru

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?