ANA SAYFA > SPOR > Biçer: Üst sıraların takımı olacağımızı gösterdik

Biçer: Üst sıraların takımı olacağımızı gösterdik

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Biçer: Üst sıraların takımı olacağımızı gösterdik

TFF 3.Lig 3.Grup ilk haftasında deplasmanda Esenler Erokspor'a kaybeden Karşıyaka'da Teknik Direktör Cüneyt Biçer mücadeleyi değerlendirdi.

Karşıyaka'nın dümeninde ilk resmi maçına çıkan teknik direktör Cüneyt Biçer, oyun anlamında istediklerini sahaya yansıttıklarını belirtip, yeni sezonda oyun sisteminin değişeceğini vurguladı. Biçer, "Oyun olarak bakarsak mağlubiyeti hak etmedik. Rakibe yarım pozisyon verip duran toptan gol yedik. Maçın tamamı bizim üstünlüğümüzle geçti. İlk golü biz atsak rahat kazanırdık. Genel anlamda istediğimiz oyunu büyük ölçüde sahaya yansıttık. Üst sıraların takımı olacağımızı gösterdik. Çok kolay bir süreç değil. Takım 4-5 yıldır oynadığından farklı bir anlayışla mücadele edecek. Alışkanlıkları değiştirmek kolay değil ancak olumlu reaksiyon aldık. Sezona zor bir fikstürle başladık. Lig sonunda ilk 5 sıra içerisinde olabilecek takımlarla üst üste oynayacağız ama Karşıyaka'yla oynamak rakipler için de zor. Birlikte oynadıkça daha iyi olacağız" dedi.

İlk maçta takıma katılan yeni transferlerden 3'ünü saha süren Cüneyt Biçer, "Yeni transferler 20 antrenman geriden geliyorlar. Bu nedenle maç öncesi futbolcularımla konuşup daha hazır olan isimleri sahaya sürdük. Abdülkadir, Samican, Yusuf daha hazır durumdaydı. İhsan Furkan ve Ertuğrul'u ikinci yarıda değerlendirmeyi planladık. Hakkaniyetli davranarak formayı daha fazla antrenmana çıkan mevcut oyuncularımıza verdik" diye konuştu. Biçer, 8 Eylül Çarşamba günü bitecek transfer döneminde son dakikaya kadar doğru oyuncu olduğu takdirde takviye yapabileceklerini de söyledi. 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Selim Yaşar son yolculuğuna uğurlandı
Sonraki Haber APİKAM'dan ''99. yılında 9 Eylül'' etkinlikleri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?