ANA SAYFA > İZMİR > Bergama'ya Turuncu Çember Sertifikası Sistemi eğitimi

Bergama'ya Turuncu Çember Sertifikası Sistemi eğitimi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bergama'ya Turuncu Çember Sertifikası Sistemi eğitimi

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Bergama Ticaret Odası salonun da verilen Turuncu Çember hijyen sertifikasyonu eğitiminde işletmelerin pandemi sonrası normalleşme sürecine uyumunu kolaylaştıracak ayrıntılara yer verildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Turizm Hijyen Kurulunun belirlediği kriterlere göre işlenen konularda işletmelere misafir karşılamasından, alacakları hijyen önlemlerine kadar bir çok konuda hazır olmaları vurgulandı. Turuncu çember sertifikasıyla İzmir’in tümüyle hijyenik ve güvenilir bir turizm destinasyonu olarak öne çıkması hedefleniyor.

Turizm işletmeleri açısından eğitimin oldukça faydalı olduğuna dikkat çeken ve eğitimde hazır bulunan Bergama Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Umutlu “ Turuncu Çember Sertifikası Eğitimi ilçemizdeki işletmeler için oldukça olumludur. Pandemi sonrası normalleşme sürecinde tarihi kentimiz Bergama’da tüm hijyenik önlemleri almaya gayret gösteriyoruz. Bu tür eğitimlerin yaygınlaşması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 4 ayda 132 kişi telefonla psikolojik destek aldı
Sonraki Haber Hemşirelerden anlamlı “Pandemi ‘AN’ları” sergisi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?