ANA SAYFA > İZMİR > Bergama’da vatandaşa belediyeden 312 bin adet maske ve kolonya

Bergama’da vatandaşa belediyeden 312 bin adet maske ve kolonya

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bergama’da vatandaşa belediyeden 312 bin adet maske ve kolonya

Koronavirüs salgınının başladığı ilk günden itibaren en üst sevide tedbirler alan Bergama Belediyesi, vatandaşlara 312 bin adet maske ve kolonyayı ücretsiz olarak dağıttı. Başkan Koştu, “Bergamalı hemşehrilerimizin sağlığı ve huzuru için ilk günden gerekli olan bütün çalışmaları süratle yaptık ve yapmaya devam ediyoruz” dedi.

137 mahallesi ile çok geniş bir yerleşim alanına sahip olan Bergama’da Koronavirüs salgını dolayısıyla alınan tedbirler kapsamında işyerleri açık olan esnafa, pazaryerlerinin girişlerinde, kamusal alanlarda ve 65 yaş üstü sokağa çıkma izni verilenler ile belediyeye gelerek isteyen herkese toplamda 312 bin adet maske ve kolonya dağıtıldı.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de zor bir süreçten geçildiğine dikkat çeken Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Koronavirüse karşı en üst sevide tedbirler alıp, mücadelemizi sürdürüyoruz. Salgının ülkemizde görüldüğü ilk günden itibaren vatandaşlarımızın sağlığı için gereken her çalışmayı belediyemiz imkânları ölçüsünde yaptık. İlk günden beri aralıksız bir rutin halinde dezenfekte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Koronavirüs illeti ile mücadelede birinci tedbir olarak açıklanan maske konusunda da gereken adımları anında attık. Hemşehrilerimizin maske ihtiyacını geri çevirmeden karşılamaya çalıştık. İlçemiz genelinde 312 bin adet maske ve kolonyayı vatandaşlarımıza ücretsiz dağıttık. Pazaryerleri ve hemşehrilerimizin yoğun olarak bulundukları alanlar başta olmak üzere tarihi kentimiz Bergama’nın dört bir noktasında maskelerimizi vatandaşlarımızla buluşturduk” dedi.   
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Seferihisar Belediyesi'nde bu ay ''Ayın personeli'' temizlik işleri ekibi
Sonraki Haber CHP’li Sındır: Çiftçi perişan, hayatta kalabilmesi için sözün bittiği yerdeyiz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?