ANA SAYFA > İZMİR > Bergama’da tüm okullar LGS sınavı için dezenfekte edildi

Bergama’da tüm okullar LGS sınavı için dezenfekte edildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bergama’da tüm okullar LGS sınavı için dezenfekte edildi

20 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan LGS (Liselere Giriş Sınavı) öncesinde Bergama’da okulların tamamı dezenfekte edildi.

Ortaokuldan liseye geçiş yapacak olan öğrencilerin pandemi sürecinde sorunsuz bir şekilde sınavlarına girmeleri için dezenfekte yönünden gerekli önlemleri alan Bergama Belediyesi ilçedeki tüm okulları bahçesinden sınıfına, lavabosundan koridoruna kadar tek tek dezenfekte ederek Cumartesi gününe hazır hale getirdi.
 
Cumartesi günü sınava girecek olan tüm öğrencilere başarılar dileyen Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Koronavirüs salgını döneminde  yapılacak olan LGS sınavı öncesi ekiplerimiz sınav yapılacak okullarda dezenfekte işlemlerine aralıksız devam ediyor. Öğrencilerimizin daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda sınava girmeleri için ilaçlama ve dezenfekte çalışması yapıyoruz. Ayrıca ilçemiz genelinde ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızdan da yapılan uyarıları dikkate alarak, tedbiri elden bırakmamalarını rica ediyoruz. Ülkemizde çok şükür ki; ilk günden salgın kontrol altında. Maske, temizlik ve sosyal mesafe kullarına titizlikle uymaya devam edelim” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Konak Fen işleri işçiler için yenilendi
Sonraki Haber Başkan Selvitopu'ndan LGS’ye girecek tüm öğrencilere başarılar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?