ANA SAYFA > İZMİR > Bergama'da belediye memurları için sosyal denge sözleşmesi imzalandı

Bergama'da belediye memurları için sosyal denge sözleşmesi imzalandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bergama'da belediye memurları için sosyal denge sözleşmesi imzalandı

Bergama Belediyesi'nde çalışan memurların aylıklarına ilave olarak verilecek olan Sosyal Denge ücreti protokolü düzenlenen törenle imzalandı.

Kleopatra Güzellik Ilıcası Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Başkan Yardımcıları Cüneyt Umutlu, Aşkın Uyar, Cemil Ferah, BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu, İzmir İl Başkanı Veli Yüceer ve belediye memur çalışanları katıldı.

EN DÜŞÜK MEMUR MAAŞI 16.308,00 TL
İmzalanan “Sosyal Denge Toplu İş Sözleşmesi” protokolü ile Bergama Belediyesi Memur çalışanlarına yüzde 120 oranından aylık ücretlerine ilave 4.164,88 tl. SDS uygulanmasına karar verildi. Böylece en düşük memur maaşı 16.308,00 tl. olarak belirlendi. 

Törende konuşan Belediye Başkanı Hakan Koştu, üreten, layıkıyla görevini yapan belediye çalışanlarının her zaman yanında olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'dan iki isim zirvede
Sonraki Haber Başkan İduğ’dan esnafa destek mesajı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?