ANA SAYFA > İZMİR > Bergama'da 20 bin istihdamın kapısı aralandı

Bergama'da 20 bin istihdamın kapısı aralandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bergama'da 20 bin istihdamın kapısı aralandı

Bergama’da 2,4 milyon metrekare üzerinde kurulacak olan Batı Anadolu Serbest Bölgesi’nin kararının Ticaret Bakanı Mehmet Muş tarafından onaylanmasının ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oluruna sunulmasının ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanı Hakan Koştu, Kadim şehir Bergama’nın A’dan Z’ye kabuk değiştirdiği bir dönemden geçtiğine dikkat çekti.

Batı Anadolu Serbest Bölgesi'nin (BASBAŞ) 20 bin kişiye istihdam sağlayacağına Bergama ve komşu ilçeler dahil Bakırçay Bölgesi’nde işsizliğin sorun olmaktan çıkacağına açıklamasında işaret eden Başkan Koştu, "Büyük emekler neticesinde nihayetlendirdiğimiz yatırımımız ilçemize hayırlı olsun. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Genel Başkan Yardımcımız Hamza Dağ, İl Başkanımız Kerem Ali Sürekli, bakanlarımız, bölge milletvekillerimiz ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Kadim şehir Bergama’nın A'dan Z'ye kabuk değiştirdiği bir dönemden geçtiğine yaptığı açıklamada dikkat çeken Başkan Koştu, "Selinos Antik Kanal Restorasyon ve Islah Projemiz, Millet Bahçemiz, Zeytin Parkımız, TOKİ Sosyal Konutlarımız, 500 kişi kapasiteli KYK Öğrenci Yurdumuz, Çevre Yolumuz, Kozak Çevre Yolumuz, Kuzey Ege Otoyolumuz, ilçemizin 40 kilometre doğusundan geçen İstanbul-İzmir Otoyolumuz, Doğalgaz çalışmalarımız, baştan aşağı yenilenecek olan şehiriçi yollarımız ve kararı onaylanan Batı Anadolu Serbest Bölgemiz ile Bergama'mız değişip gelişeceği bir doğum sancısı içerisinde. Bu hizmetleri projelendirip, uygularken hemşehrilerimiz doğalgaz çalışmalarından dolayı bozulan şehiriçi yollarda olduğu gibi günlük yaşamlarında olumsuzluklarla karşılaşabiliyorlar. Ama inşallah bu doğum sancısının sonunda Bergama’mız hak ettiği noktaya yapımına başladığımız ve başlayacağımız vizyon projelerimizle ulaşacak" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Okul heyecanı yaşayan minikler ve ailelerine öneriler
Sonraki Haber Ufuk Sarıca'dan sezon öncesi değerlendirmesi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?