ANA SAYFA > İZMİR > Bergama’da 137 mahalleye gıda yardımı

Bergama’da 137 mahalleye gıda yardımı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bergama’da 137 mahalleye gıda yardımı

Bergama Belediyesi, Koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik dar boğaza düşen ailelere kuru gıda yardımında bulundu. Yemek yapamayacak kadar düşkün ve kimsesiz olan 500 kişiye her gün üç kap sıcak yemeği sefer taslarıyla dağıtan Bergama Belediyesi, dar gelirli ve yardıma muhtaç ailelerin de Ramazan Ayı’nı huzurlu geçirmesi için destek olmaya devam ediyor. Başkan Koştu, “İmkanlarımız ölçüsünde durumu olmayan her ailemizin yardımına koşmaya devam edeceğiz” dedi.

18’i merkez 119’u kırsalda olmak üzere toplam 137 mahallesi ile çok dağınık bir yerleşim alanına sahip olan Bergama’da, belediye elinden geldiğince herkesin yardımına koşmaya, ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. Koronavirüs salgını nedeniyle zor duruma düşen ve belediyeye müracaat edenler ile muhtarlardan gelen talepler neticesinde yapılan araştırmaya göre tüm müracaatların karşılanmasına özen gösteriliyor.

Koronavirüs salgınının ortaya çıkardığı olumsuzluklara karşı her zaman vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini söyleyen Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Covid-19 illeti hayatımızı birçok yönden etkilemeye devam ediyor. Salgının ekonomik etkilerini en aza indirmek için belediyemiz imkanları ölçüsünde dar gelirli ve yardıma muhtaç ailelerimize kuru gıda ve alışveriş çeki yardımında bulunuyoruz. Salgın bitene kadar ailelerimizin gıda ihtiyaçlarını evlerine kadar götürmeye devam edeceğiz. Ramazan Ayı’nın ilçemiz genelinde huzurlu geçmesi için bu yardımlarımızı çoğaltacağız” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Salgınla mücadeleye bisikletli destek
Sonraki Haber Kemeraltı Çarşısı ve berber esnafı kepenklerini açtı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?