ANA SAYFA > GÜNDEM > Berber: Kaybolan yılların hesabını tek tek soracağız

Berber: Kaybolan yılların hesabını tek tek soracağız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Berber: Kaybolan yılların hesabını tek tek soracağız

Karşıyakalı siyasetçi Volkan Berber, yaptığı yazılı açıklamasında Karşıyaka'nın sorunlarının çözülmesi, stadın yapılması ve ithal belediye başkan adayı olmaması konularına değindi.

Berber; "İsteğimiz gerçekleşmezse CHP Genel Merkezi’nin önünde vallahide billahi de çadır kuracağız" dedi.
Volkan Berber'in açıklaması şöyle:
"Karşıyaka yalısına yapılmayan stadyum konusu hakkında açıklamalarda bulunan Volkan Berber, “Mavişehir’de yüzlerce Karşıyakalı bir araya geldi. Satışı yapılan bir arazinin ihalesinin iptali için dilek fenerlerini uçurdular ve başarılı oldular.
Sıra yıkılıp, bugün için yapılmasına hiçbir engel olmayan Karşıyaka Zübeyde Hanım Stadyumunda, hedefimiz stadın yapılması için dilek fenerleri uçurmak…. Sesimizi duyurmak için son nefesimize kadar mücadele edeceğiz, tepkimizi koymaktan geri durmayacağız. Karşıyakalılara 2014 yılında söz verip de stadımızı yapmayan Karşıyaka'nın kaybolan yıllarının hesabının, satılan arazilerinin ve halkın malının halkta kalmasına dikkat çekmek için dilek balonlarımızı uçurmaya bıkmadan usanmadan devam edeceğiz” dedi ve sözlerine şöyle devam etti; ‘Önümüzde yerel seçimler var, sesimizi daha gür çıkaracağız,  gerekirse haykıracağız, şimdiye kadar gerçekleştirdiğimiz eylemlere Karşıyaka Belediye Başkanı adaylığı konusunda da sürdüreceğiz….Yeni bir eylem planı hazırlığınız var mı derseniz evet var… İsteğimiz CHP Genel Merkezinin adayları belirleme sürecinde halka danışması, halkın isteği adayları tercih etmesi, Karşıyakalılar artık kesinlikle ithal aday istemiyor… İsteğimiz gerçekleşmezse CHP Genel Merkezi’nin önünde vallahide billahi de “Çadır” kuracağız…
Artık Karşıyaka’da Karşıyakalı aday istiyoruz, Karşıyakalıların, bizlerin adayı belli, gönlümüzde yatan aday belli, adını buraya yazmaya şimdilik gerek yok, çünkü onun adını bütün Karşıyaka biliyor…
Kendini garanti görenlere de hatırlatmak isterim ki hiçbir kimse bulunmaz Hint kumaşı değildir. 
Mezarlıklar, yerlerinin doldurulamayacağına inanan insanlarla doludur değil mi? Bugün varsın yarın yoksun. Bugün makam sahibisin yarın yüzüne bakacak insan dahi bulamaya bilirsin. Her şey gelip geçicidir fakat dik durmak, onurlu ve şerefli yaşamak gelip geçici olmamalı.
Siyasi bir temsilci ortak akılla plan, proje, iş üretmelidir. Yanlışları tenkit etmekle, iş yapmak; haksızlıkları konuşmakla adaleti uygulamak ayrı ayrı şeylerdir. Zulmü, herkes tenkit eder, ama adaleti herkes uygulayamaz.
Herkes çok iyi biliyor, bugün Karşıyaka'mızda, ne bir hastanemiz ne de bir üniversitemiz, ne bir topumuz ne de bir stadımız var. Bunları tekrar geri alabilmek için gerçekten de Karşıyaka'nın Öz evladı olmak gerekir.
Stadına ayak basmış, hastanesinde muayene olmuş, sokaklarında ter dökmüş, mahalleleri karış karış bilen bir Başkan artık Karşıyaka'ya şart. Yoksa diğer partilerin çıkaracağı adaylardan dolayı üzücü bir durum yaşamak mümkün.
 Sözlerimi noktalarken tüm dostlarımızı göreve davet ediyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Karşıyaka, Cenk Ahmet Alkılıç'ı açıkladı
Sonraki Haber Üniversiteli gençlere 60 milyon lira destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?