ANA SAYFA > EĞİTİM > Benim de bir dileğim var...

Benim de bir dileğim var...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Benim de bir dileğim var...

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi'nin 23 Yaş ve Üstü Engelli Merkezi'nde düzenlenen 'Benim De Bir Dileğim Var' adlı yıl sonu etkinliğine yapıldı.

23 Yaş ve Üstü Engelli Merkezi'nde düzenlenen 'Benim De Bir Dileğim Var' adlı yıl sonu etkinliği Örnekköy TOKİ İlkokulu'nda gerçekleşti. Etkinliğe başta Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yılmaz olmak üzere çok sayıda seçkin davetli katıldı.
Etkinlikte kursiyerlerimiz yıl boyunca öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları gösterileri sunarken, açtıkları stantlarda da el emeği göz nuru eserlerini sergiledi. Etkinliğin en büyük sürprizi önce öğrencilerin sonra da velilerin Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yılmaz için açtığı pankart oldu. 
Etkinlik havaya uçurulan dilek balonları ile son buldu.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Kaymakamlığı Geleneksel Çocuk Oyunları Turnuvası Başladı
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'nın gençleri Ankara'da kaybetti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?