ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Bellek Üçlemesi oyunları Karşıyaka'da sahnelenecek

Bellek Üçlemesi oyunları Karşıyaka'da sahnelenecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bellek Üçlemesi oyunları Karşıyaka'da sahnelenecek

Karşıyaka’da, Vol:5 Tiyatro'nun Bellek Üçlemesi oyunları olan Otel-Kırık Bellek ve Medea Belleği isimli tiyatro oyunları sahnelenecek…

Karşıyaka Boyoz Akademi Sanat Merkezi'nde 15 Nisan 2018 Pazar günü sahnelenecek OTEL adlı oyun; saat 18.00’de başlayacak. 

Otel Kırık Bellek

Edip Cansever'in Otel ve Bir Otel katibi şiirlerinden hareketle oluşturulan, tek kişilik fiziksel tiyatro performansı Ömer Polat tarafından sergilenen, Otel-Kırık Bellek¨'in özgün müzikleri Sam Alty'e ait. Yönetmenliğini Gizem Tataroğlu'nun yaptığı oyunun sahne tasarımı Arzu Küçüktalay'a ait. 

Medea Belleği

Karşıyaka Boyoz Akademi Sanat Merkezi'nde 28 Nisan sahnelecek Medea Belleği adlı oyun; saat 20:00'de başlayacak.

Heiner Müller'in Medea-Material metninden hareketle oluşturulan “Medea Belleği”, Alexandra Kazaou tarafından yönetilmiştir. Günümüzün kaos ortamını delilik kavramı üzerinden, fiziksel tiyatro yöntemiyle tartışmaya açmaktadır.

Konusu; Doğduğu toprakları sevdiği adam için terk eden Medea, savaş ve iktidar hırsına kapılan kocası tarafından aldatılarak terk edilir. İki oğlu ile denizin sonsuzluğuna sürgün edilen Medea, kendisi ve çocuklarıyla beraber şehirde kalmak için bir gün ister. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''Yanık Zaman Madımak''a muhteşem final
Sonraki Haber Eski başkan Altuğ'un açtığı davaya tepki

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?