ANA SAYFA > SPOR > Behiç Basatuğrul Bostanlıspor’da…

Behiç Basatuğrul Bostanlıspor’da…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Behiç Basatuğrul Bostanlıspor’da…

Futbolda yeniden yapılanmaya giden Bostanlıspor futbol şubesinin teknik sorumluluğuna, Türk Futbolunun önemli isimlerinden eski gol kralı, teknik direktör Behiç Basatuğrul’u getirdi.

Behiç Basatuğrul, Bostanlıspor’un futbol A Takımlar, alt yapı, kadın futbolu, kaleci akademisi, futbol akademisi ve futbol okullarında tam yetkili olacak. 
Bostanlıspor futbol teknik kadrosunda 6 yıldır antrenörlüğe devam eden Mustafa Oral ile eski futbolcuları ve 2 yıldır alt yapıda, U18 ve kadın futbolu sorumlusu olarak görev yapan antrenör Tolga Aktan’ın görevlerine devam ettiğini, ekibe takviye olarak genç antrenörler Yiğit Basatuğrul ile Ataberk Çeviksoy’u da aldıklarını belirten Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy, ekibe fizyoterapist olarak da Ceren Cannar’ın katıldığını, sürpriz bir kaleci antrenör ile de ekibi en kısa zamanda tamamlayacaklarını açıkladı.
Behiç Basatuğrul ile futbolda da sportif başarıyı yakalamanın yanı sıra bilimsel eğitim yapılacağını, bu konuda kendisinin Bucaspor ve Altınordu’dan oldukça tecrübesi bulunduğunu belirten Avni Erboy, “Türk Futboluna pek çok yıldız futbolcu ve antrenör yetiştiren Behiç Basatuğrul’un Bostanlıspor ailesine katılmasıyla çok mutlu olduk. Uzun zamandır proje çalışması yapıyorduk, nasip bu sezonmuş.  Ricamı kırmadı ve hatırım için destek olmak amacıyla işin başına geçti. Futbol bilgisi dışında efendiliği ve kişiliğiyle de Bostanlıspor’a çok şeyler katacağına inandığımız Behiç kardeşimiz 4 Kasım 1959 Akhisar doğumlu olup, yıllarca Akhisarspor, Altay, Afyonspor, Kayserispor, İzmirspor gibi üst düzeyde profesyonel futbol oynayan, gol kralı unvanı elde etti. 1995'te Kuşadasıspor'da teknik adamlık kariyerine başlayıp, sırasıyla Bucaspor, Akhisarspor, İzmirspor, Bozdağ, Aliağaspor, Gaziemir Gençlik kulüplerinde görev yaptı. Evli, 2 çocuk babası olan, 3 torunu bulunan ve Bostanlıspor futboluna büyük katkı sağlayacağına inandığımız Behiç Basatuğrul’a başarılar diliyorum” dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmirliler Germiyan Festivali’nde buluştu
Sonraki Haber Pınar ürünleri, SIAL Paris 2022 Fuarı’nda büyük ilgi gördü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?