ANA SAYFA > İZMİR > Bebekli ailelere ilk hediye Buca Belediyesi’nden

Bebekli ailelere ilk hediye Buca Belediyesi’nden

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bebekli ailelere ilk hediye Buca Belediyesi’nden

Hemşehrilerin tüm ihtiyaçlarında yanlarında olan Buca Belediyesi, pandemi döneminde hayata geçirdiği örnek projeyle yeni bebek sahibi olan ailelerin ekonomisine nefes aldırdı.

Buca Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen “Yeni Doğan Bebek Dayanışması” projesi kapsamında, yeni bebek heyecanı yaşayan ailelerin mutluluklarına ortak olmak amacıyla yeni doğan bebek setinin yer aldığı hediye paketleri ailelere ulaştırılmıştı. Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç tarafından ikinci etabına başlangıç verilen projeyle, yeni bebek sahibi olan ailelere yeni doğan setinin yanı sıra bebek bezi yardımı da gerçekleştirilmeye başlandı. 

Projede, ailelerin maddi durumlarına bakılmaksızın yeni doğan bebekleri için ilk aşamada ihtiyaç duyulabilecekleri tüm malzeme ve ürünlerin bulunduğu çanta ile birlikte bebek bezleri hazırlanan dağıtım programına göre Bucalı ailelere ulaştırılacak. 

Proje kapsamında ilk dağıtımı Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç gerçekleştirdi. Ailelerin kapılarını çalarak hazırlanan paketleri ulaştıran Başkan Kılıç, bebekleri kucaklayarak sevdi, vatandaşlarla sohbet etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’de antik taş ocağı bulundu
Sonraki Haber Anne kedi yavrularını doktora getirdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?