ANA SAYFA > İZMİR > Bayraklı’nın tesisleri yılbaşına hazır

Bayraklı’nın tesisleri yılbaşına hazır

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bayraklı’nın tesisleri yılbaşına hazır

Bayraklı Belediyesinin her gün yüzlerce konuğu ağırlayan sosyal tesisleri yılbaşı gecesini de keyifli hale getirecek. Hazırlanan özel yemekler ve canlı müzik sunumları, yılın stresini atmak isteyen vatandaşlara eğlenceli bir akşam yaşatacak.

Modern kafe ve restoranlarıyla sosyal yaşama renk katan Bayraklı Belediyesi sosyal tesisleri, yılbaşı gecesi için hazırlıklarını tamamladı. En çok tercih edilen tesisler arasında yer alan Havuz Kafe Restoran, Teras Kafe Restoran, Körfez Kafe Restoran, Değirmen Kafe ve Çınar Kafe için özel programlar oluşturuldu. Leziz yemekler ve canlı müzik eşliğinde 2022’yi karşılamaya hazırlanan sosyal tesisler, konuklarına keyifli bir yılbaşı akşamı yaşatacak. Rezervasyon için detaylı bilgi 0552 828 17 14 numaralı telefondan alınabilecek.
 
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Zorlu bir yılı daha geride bırakıyoruz. Yeni yılı umutla karşılamak için tüm vatandaşlarımızı sosyal tesislerimize bekliyoruz. Tesislerimiz için sabit menüler hazırlamadık. Herkes istediği tesiste, bütçesine göre eğlenebilir. 2022’nin tüm yurttaşlarımıza sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şef Mustafa Sağyaşar’ın 70. Sanat Yılı Çiğli’de kutlandı
Sonraki Haber Bir tohum yeşeriyorsa

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?