ANA SAYFA > İZMİR > Bayraklı’nın kursları yüz güldürüyor

Bayraklı’nın kursları yüz güldürüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bayraklı’nın kursları yüz güldürüyor

Bayraklı Belediyesi tarafından hem çocuklar hem de yetişkinler için sürdürülen hobi ve sanat kurslarından bir yılda 4 bin 820 kursiyer faydalandı. 9 farklı merkezde, 20 farklı branşta eğitim alan Bayraklılılar, hem eğlenme hem de öğrenme imkanı buldu. Başkan Sandal “BASAMAK çatısı altında topladığımız ücretsiz kurslarımıza ve atölyelerimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.

Belediye bünyesinde sürdürülen kültür- sanat ve hobi kurslarını BASAMAK çatısı altında toplayan Bayraklı Belediyesi, son bir yılda 4 bin 820 kursiyere hizmet verdi. Herkes için Sanat parolasıyla yola çıkan Bayraklı Sanat ve Müzik Akademisi; bağlamadan piyanoya, halk oyunlarından dans atölyesine, satrançtan eğlenceli matematiğe kadar 20 farklı branşta kursiyerlerini ağırladı. Atölye çalışmalarına katılanlar hem eğlenme hem de öğrenme imkanı buldu.

Yeni dönem için hazırlıklarını da sürdüren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, çocuklara yönelik tiyatro kursunu da ilk kez açacak. Kayıt olabilmek için 477 20 00 numaralı telefondan bilgi alınabilecek.

Bayraklı Belediye Başkan Serdar Sandal “Bayraklımızda kültürel ve sanatsal aktivitelere önem veriyor, vatandaşlarımızın da ücretsiz düzenlediğimiz atölyelerimizden faydalanmasını istiyoruz. Farklı branşlardaki kurslarımıza herkesi davet ediyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZSU'dan 2022'de 3 milyar liralık yatırım
Sonraki Haber İzmir'de trafiğe kayıtlı araç sayısı 1 milyon 641 bin 607

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?