ANA SAYFA > İZMİR > Bayraklılı kadınlardan deprem bölgesine destek sürüyor

Bayraklılı kadınlardan deprem bölgesine destek sürüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bayraklılı kadınlardan deprem bölgesine destek sürüyor

Bayraklı Belediyesi, dikiş-nakış kursiyerleri aracılığıyla depremzedelere desteklerini sürdürüyor. Depremin ilk gününden itibaren afet bölgeleri için battaniye, eşofman ve mont diken Bayraklılı kadınlar, bu kapsamda anneler için de emzirme önlükleri dikip, gönderdi. Başkan Serdar Sandal, “Zor günlerin üstesinden dayanışmayla geleceğiz” dedi.

Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketi sonrası Bayraklı’da başlatılan yardım seferberliği kapsamında afet bölgeleri için giyim eşyası dikip, gönderen Bayraklılı kadınlar, bölgede yaşayan anneleri de unutmadı. Bayraklı Belediyesi dikiş-nakış kursiyerleri, bu kez de Mansuroğlu Mahallesi Muhtarlığı işbirliği ile deprem bölgesindeki kadınlara emzirme önlükleri dikti. Manavkuyu Semt Merkezi kursiyerleri tarafından hazırlanan yüzlerce önlük, annelere ulaştırılmak üzere afet bölgelerine gönderildi. Depremin ilk gününden itibaren hava, deniz ve kara yoluyla yüz binlerce ihtiyaç malzemesini depremzedelere ulaştıran belediye ekiplerinin, bölgeye desteklerinin süreceği belirtildi.
 
HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal "Tarihimizin en büyük felaketlerinden birini yaşadık ve şimdi yaralarımızı el birliğiyle sarıyoruz. İzmir depreminde olduğu gibi yine tüm zorlukların üstesinden geleceğiz. Her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çalıkuşu Semt Merkezi yakında hizmete açılacak
Sonraki Haber Crypto Hunters - Best Television Project. Crypto Hunters is the first-ever crypto adventure reality TV Show

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?