ANA SAYFA > İZMİR > Bayraklı’dan geri dönüşüm atağı

Bayraklı’dan geri dönüşüm atağı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bayraklı’dan geri dönüşüm atağı

Çevre kirliliğini önlemek ve geri dönüşümü mümkün atıkları ekonomiye kazandırmak için çalışmalar yürüten Bayraklı Belediyesi, “Mobil Atık Getirme Merkezi Projesi”ni başlattı. İlçenin en işlek 3 noktasına konulan mobil merkezler sayesinde, evsel atıklar gruplarına göre toplanarak geri dönüşüme kazandırılacak.

Geri dönüştürülebilir atıkları tek bir merkezde toplayarak hem doğaya hem de ekonomiye katkı sunmak için çalışmalarını hızlandıran Bayraklı Belediyesi, kentin işlek noktalarına Mobil Atık Getirme Merkezi kurdu. Evsel atıkların sağlıklı toplanması amacıyla kurulan merkezler, 75. Yıl Mahallesi, Sevgi Yolu ve Haşim İşcan Caddesi’nde hizmete sunuldu. Bayraklılılar bu merkezlere; kağıt, karton, plastik, metal, cam gibi ambalaj atıkları ile elektronik atıkları, kullanılmış yağ ve atık pilleri getirerek geri dönüşüme katkıda bulunabilecek. Biriktirilen farklı türdeki atıkların toplanması ve geri kazanımı, lisanslı firmalar aracılığı ile gerçekleştirilecek.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Çevre kirliliğinin önlenmesine katkıda bulunmak, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Bayraklı bırakmak için çalışmaya devam ediyoruz. Seyyar atık getirme merkezleri de bu hedeflerimize destek olacak ve daha fazla vatandaşımızın geri dönüşüme katılmasını sağlayacak önemli bir uygulama. Tüm yurttaşlarımızdan destek bekliyoruz” dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 6 Yıl sonra İzmir’e ilk kruvaziyer geldi
Sonraki Haber Buca’da ödüllü deneme sınavı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?