ANA SAYFA > İZMİR > Bayraklı’da kilit parke seferberliği!

Bayraklı’da kilit parke seferberliği!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bayraklı’da kilit parke seferberliği!

İlçe genelinde başlattığı kaldırım, parke taşı ve asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdüren Bayraklı Belediyesi, Mansuroğlu ve Soğukkuyu’da 7 farklı mahallede, 5000 metrekarelik alanda kilit parke düzenlemesi başlattı.

Bayraklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mahallelerde yol, kaldırım ve parke taşı yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bayraklı'da vatandaşların daha iyi şartlarda yaşamlarını sürdürmesi amacıyla zamanla bozulan yaya ve araç güzergahları bu kapsamda yenileniyor. Ekipler, 24 mahallenin tamamında yenileme, asfaltlama, kilit parke ve bordür döşeme işlemleri yapıyor.

Mansuroğlu ve Soğukkuyu mahallelerini kapsayan toplam 7 sokakta da çalışmalarını hızlandıran Bayraklı Belediyesi ekipleri, ihtiyaç duyulan bölgelerde parke ve kilit taşı gereksinimlerini karşıladı. Toplam 5000 metrekare alan üzerinde, kısa sürede tamamlanacak olan çalışmalar mahalle sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “İlçemizi daha modern ve daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışıyoruz. Yollarımızla, parklarımızla, sosyal donatı alanlarımızla vatandaşlarımızın refah düzeyini artırmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda yollarımız ve kaldırımlarımız için en hızlı ve kalıcı çözümleri üretip, uyguluyoruz. dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova Merkez’de detaylı temizlik
Sonraki Haber Foça'da Avni Anıl şarkıları

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?