ANA SAYFA > İZMİR > Bayraklı’da kedi evlerinin sayısı 20’ye yükseldi

Bayraklı’da kedi evlerinin sayısı 20’ye yükseldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bayraklı’da kedi evlerinin sayısı 20’ye yükseldi

Bayraklı Belediyesinin barınma ve beslenme sorunu yaşayan sokak kedileri için geçtiğimiz aylarda başlattığı çalışma kapsamında ilçenin çeşitli noktalarına yerleştirilen kedi evlerinin sayısı 20’ye yükseldi. Kedi evlerinin ihtiyaç olan her mahalleye konulacağı, sayının yılsonuna kadar iki katına çıkacağı belirtildi. Başkan Serdar Sandal, “Hayatı paylaştığımız can dostlarımız için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bayraklı Belediyesi, ilçe genelinde barınma ve beslenme sorunları yaşayan sahipsiz kedilere yönelik çalışmalarını sürdürüyor. İhtiyaç olan noktalara yerleştirilen kedi evleriyle özellikle kış aylarında daha çok sıkıntı yaşayan sokak hayvanlarına destek olmayı amaçlayan belediye, can dostlara mama ve su takviyesinde de bulunuyor. Vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendiren ekipler, 20 kedi evini çeşitli parklara ve merkezi noktalara yerleştirdi. Kentsel Tasarım Müdürlüğü tarafından tasarlanan ve Fen İşleri Müdürlüğü’nce montajı tamamlanan kedi evleri vatandaşların da beğenisini kazandı.

Modern görünümlü yeni ahşap evlerin, zorlu hava koşullarına dayanıklı olduğu ifade edildi. Hayvanseverlerden tam not alan uygulamanın tüm mahallelerde hayata geçirileceği ve üretimin devam ettiği belirtildi.

HAYATI CAN DOSTLARLA PAYLAŞIYORUZ
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Yaşam alanlarımızı can dostlarımızla paylaşıyoruz ve bu konuda hepimize düşen görevler var. Can dostların barınma ve beslenme konusunda yaşadığı sıkıntılara çözüm bulmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü töreni gerçekleştirildi
Sonraki Haber Ünlü eser, Torbalı’da sahneye uyarlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?