ANA SAYFA > İZMİR > Bayraklı’da hijyen seferberliği!

Bayraklı’da hijyen seferberliği!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bayraklı’da hijyen seferberliği!

İlçe genelinde dezenfeksiyon ve ilaçlama uygulamalarını sürdüren Bayraklı Belediyesi; okullarda ve ibadet alanlarında kapsamlı bir çalışma başlattı. Okullar, pazaryerleri, camiler ile cemevi ve kiliseler baştan sona ilaçlanarak dezenfekte edildi. Başkan Sandal “Kamusal alanlarda halk sağlığını korumak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Bayraklı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından sürdürülen ve kamusal alanlarda salgın riskini önlemek, olası hastalıkların önüne geçmek için başlatılan çalışma kapsamında ilaçlama ekibi oluşturuldu. Özel donanımlı ekip, ilçe genelinde bulunan eğitim ve ibadethane alanlarında dezenfeksiyon ve ilaçlama çalışmalarına başladı. Bu kapsamda tüm eğitim yuvalarının, cami, cemevi ve kiliselerin, apartman ve site çevreleri ile dere kenarlarının baştan sona steril hale getirileceği belirtildi. Çalışmaların aralıksız süreceği ifade edildi.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Son dönemde yeniden artış gösteren salgın hastalık riskini, özellikle kamusal alanlarda en aza indirmek için çaba sarf ediyoruz. Bu kapsamda vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın yoğun olarak kullandıkları alanlardaki sterilizasyon çalışmalarımızı hızlandırdık. Kamusal alanlarda halk sağlığını korumak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ödemiş’te kilit parke taş mesaisi 2022’de de devam etti
Sonraki Haber ''Orta gelirliye ilk ev'' projesinin detayları açıklandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?