ANA SAYFA > İZMİR > Bayraklı’da Halil İbrahim Sofrası kuruldu

Bayraklı’da Halil İbrahim Sofrası kuruldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bayraklı’da Halil İbrahim Sofrası kuruldu

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Kadir Gecesi’nde ilçe sakinleriyle iftarda bir araya geldi. Osmangazi Mahallesi’nde yaklaşık bin kişinin katıldığı etkinlikte masaları tek tek gezen Başkan Sandal, “Ramazan’ın bereketini, bolluğunu daima birlikte yaşayalım” dedi.

Osmangazi Mahallesi Pazar Yeri'nde düzenlenen iftar yemeğine Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, CHP İl Başkan Yardımcısı Tevfik Türk, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Başkan Sandal, masaları tek tek dolaşarak vatandaşları selamladı, sohbet edip, talep ve önerileri dinledi. Ezanın okunmasıyla birlikte dualar eşliğinde oruçlar açıldı.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek gecede Halil İbrahim Soframızı, Osmangazi’de kurduk ve hemşehrilerimizle iftar sofrasında buluştuk. Tüm dualarınızın kabul olması diliyorum. Dayanışmamız sürecek, her zaman birlikte olmaya devam edeceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yukarıköy'ün kadınları ekonomik özgürlüklerine kavuşacak
Sonraki Haber MHP İzmir dört koldan sahada

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?