ANA SAYFA > İZMİR > Bayraklı’da dermatoloji semineri

Bayraklı’da dermatoloji semineri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bayraklı’da dermatoloji semineri

Bayraklı Belediyesi, İzmir Tınaztepe Üniversitesi Özel Galen Hastanesi ile yapılan iş birliği kapsamında personellere yönelik dermatoloji semineri düzenledi. Etkinlikte personele cilt hastalıkları, kanser türleri, tedavi yöntemleri ile bakım ve kozmetik işlemler gibi konularda bilgiler verildi.

Bayraklı Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü, belediye bünyesinde çalışan personellere yönelik 'Deri Bakımı, Deri Hastalıkları ve Kozmetik İşlemler' konulu seminer düzenledi. Bu kapsamda İzmir Tınaztepe Üniversitesi Özel Galen Hastanesi ile yapılan iş birliği kapsamında Dermatoloji Uzmanı Dr. Ecem Bulut Okut, Bayraklı Belediyesinde çalışanlarla bir araya geldi.
 
Personele genel cilt bakımından karşılaşılabilecek deri rahatsızlıklarına, cilt kanseri veya hastalıklarından tedavi yöntemlerine kadar detaylı bilgiler aktaran Okut, cilt rahatsızlıklarının önlenmesinde yüz ve vücut kremlerinin önemine dikkat çekerek; cilt temizliğinin, vücut hijyenin sağlanmasının etkileyici rol oynadığını vurguladı. Ayrıca yüz veya vücut derisinde karşılaşılan herhangi bir farklılıkta dermatoloji uzmanına başvurulması gerektiğini ifade etti.
 
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Halk sağlığının korunması önceliklerimizden biri. Bu kapsamda personelimize yönelik de belirli periyotlarda düzenlediğimiz sağlık temalı seminerlerde farkındalık ve bilinçlendirme çalışmaları yapıyoruz. Yaptığımız iş birlikleri ile çeşitli konularda personelimizi ve halkımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz” dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Batur: Yılmayacağız, tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz
Sonraki Haber Olten Filarmoni Orkestrası'nın konuğu Serenad Bağcan

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?