ANA SAYFA > İZMİR > Bayraklı'da 15 bin adet dezenfekte ürünü dağıtıldı

Bayraklı'da 15 bin adet dezenfekte ürünü dağıtıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bayraklı'da 15 bin adet dezenfekte ürünü dağıtıldı

Bayraklı Belediyesi ile Uluslararası Lions Federasyonu ve Ümit Lions Kulübü iş birliği yaptı. Bu kapsamda federasyon yönetici ve üyeleri, Bayraklı Belediyesi katkılarıyla 24 mahallede maske, kolonya ve el dezenfektanı dağıtımı yaptı.

Uluslararası Lions Federasyonu Birinci Başkan Yardımcısı Esengül Erkan, Ümit Lions Kulübü Başkanı Saniye Tüylü ve federasyonun yönetim kurulu üyeleri 8 Ekim Dünya Lions Hizmet Günü kapsamında Bayraklı'da "COVİD-19 farkındalık etkinliği" düzenledi. Geçtiğimiz günlerde Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'ı ziyaret ederek, birlikte yapılabilecek çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulunan Lions dernek yönetici ve üyeleri, Bayraklı'nın 24 mahallesinde 15 bin adet dezenfekte ürünü dağıttı. Etkinlik kapsamında esnafı da ziyaret eden Lions Kulübü başkan ve yönetim kurulu üyeleri, aynı zamanda vatandaşlara hijyen ve sosyal mesafe kurallarına dikkat etmeleri konusunda uyarılarda da bulundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'dan yeni slogan: #AdıÜstündeKarşıyakalı
Sonraki Haber Petkimspor’da bir oyuncunun Kovid-19 testi pozitif

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?