ANA SAYFA > İZMİR > Bayraklı zabıtası enkazların başında

Bayraklı zabıtası enkazların başında

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bayraklı zabıtası enkazların başında

Türkiye’yi yasa boğan deprem sonrası yardım faaliyetlerini aralıksız sürdüren Bayraklı Belediyesi, depremin ilk gününden bu yana yardımsever vatandaşların da desteğiyle tırlar dolusu ihtiyaç malzemesini depremzedelerle buluşturdu. Başta gıda malzemesi, su, battaniye ve çadır olmak üzere hayati önem taşıyan yüz binlerce ürünü bölgeye gönderen belediyenin zabıta ekipleri de Hatay’daki arama-kurtarma faaliyetlerini sürdürüyor.

Depremin ilk gününden bu yana yardım faaliyetlerini aralıksız sürdüren Bayraklı Belediyesi, son 5 günde 300 bini aşkın temel ihtiyaç malzemesini tırlarla deprem bölgesine ulaştırdı. Başta su ve temel gıda ürünleri olmak üzere, çadır, battaniye, iletişim araçları, ev gereçleri, bebek maması, hijyen malzemeleri, tıbbi malzemeler zaman kaybetmeden depremzedelere ulaştırıldı. Yardımların Osmangazi Hizmet Binası’nda toplanmaya devam ettiği bildirildi.
 
Bayraklı Belediyesinin Hatay’a gönderdiği uzman zabıta ekipleri de arama kurtarma ve yardım dağıtımı faaliyetlerini sürdürüyor. Görevlendirildikleri enkazlarda hayat kurtarma mücadelesi veren ekipler, deprem bölgesine gönderilen yardımları da ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor. 
 
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Hissettiğimiz acının tarifi yok. Bayraklı Belediyesi ve Bayraklı halkı olarak tüm gücümüzle, yüreğimizle depremzedelerimizin yanındayız. Desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Batur deprem bölgesinde
Sonraki Haber ÇAK ekibi arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?