ANA SAYFA > İZMİR > Bayraklı kurban satış yeri hazır

Bayraklı kurban satış yeri hazır

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bayraklı kurban satış yeri hazır

Bayraklı Belediyesi ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Doğançay'daki kurban satış yerinde hazırlıklarını tamamlıyor. Zabıta, Veteriner İşleri, Temizlik, Park ve Bahçeler ile Fen İşleri Müdürlüklerinden görevli ekipler, bu kapsamda denetim ve kontroller yapıyor. Türkiye'nin birçok ilinden Bayraklı'ya gelen satıcılara elektrik, su, tuvalet, duş, ilaçlama ve temizlik gibi konularda aralıksız hizmet veriliyor.

Kurban Bayramı öncesi Bayraklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü koordinesinde Dağançay kurban satış yerinde yürütülen çalışmalar kapsamında ilgili birimlerde görevli ekipler, gerekli hazırlıkları tamamlıyor. Satıcıların kullanımı için alanda bulunan sabit banyo ve tuvaletler düzenli olarak temizleniyor. 24 saat sıcak su ve elektrik hizmetleri ile satıcıların ihtiyaçlarını karşılayan belediye ekipleri, ayrıca günlük su kullanımları için de vatandaşlara hizmet veriyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ilaçlama ekibi kurban satış yerini her gün düzenli olarak dezenfekte ederken, İlçe Tarım Müdürlüğü ve Bayraklı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri de hayvanların yaş, sağlık belgeleri, küpeleri, pasaportları, sevk işlemleri gibi konularda kontroller yapıyor. Toplum sağlığı için düzenli olarak alanı temizleyen belediye ekipleri, sık sık da sulama yapıyor. Nöbetçi ekipler, bayram süresi boyunca alanda görev yapmaya devam edecek.
 
Bayraklı Belediyesi, bayram süresince Doğançay kurban satış ve kesim alanına gitmek veya kabir ziyareti yapmak isteyen vatandaşlar için de ücretsiz servis imkanı sağlıyor. Kurban satış ve kesim alanına gidecek vatandaşlar, Bayraklı Sevgi Yolu Atatürk heykeli önünden 5 Temmuz Pazartesi itibarıyla 11:00 ile 17:00 saatleri arasında her saat başında ücretsiz servislerden yararlanabilecek.
 
Kaymakamlık kurban komisyonunca belirlenen kurban kesim yerleri ise şu şekilde; Doğançay Kurban Satış ve Kesim Yeri, Yeni Girne Pazar Yeri, Yamanlar Pazar Yeri, 75. Yıl Pazar Yeri, Özkanlar eski pazar yeri, Çamkıran Pazar Yeri ve Osmangazi Pazar Yeri.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kanada Voleybol Milli Takımı Karşıyaka'da aşı oldu
Sonraki Haber Formula Kite ve IQFoil Milli Takımları belli oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?