ANA SAYFA > SAĞLIK > Bayraklı Kızılay otizm gününde özel öğrencileri sevindirdi

Bayraklı Kızılay otizm gününde özel öğrencileri sevindirdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bayraklı Kızılay otizm gününde özel öğrencileri sevindirdi

Bayraklı Kızılay Şubesi “Dünya Otizm Farkındalık Günü” nedeniyle okuldaki özel öğrencileri sevindirdi.

Bayraklı Kızılay Şube Başkanı Metin Köroğlu “Otizm Farkındalık Günü” kapsamında Bayraklı Şehit Uzman Çavuş Ali Akdoğan ilköğretim okuluna giderek oradaki otizmli çocukları sevindirdi.

18 yıla yakın Kızılay’da gönüllü olarak hizmet eden, iki dönem Kızılay Şube Başkanlığı yönetim kurulunda yer alan Metin Köroğlu Bayraklı Kızılay Şube Başkanlığını üstlendi.

Köroğlu “Otizm Farkındalık Günü” kapsamında okullardaki özel çocukları sevindirmeyi düşündüklerini belirterek şunları söyledi. “Bugüne kadar yaklaşık 12 bin ihtiyaç sahibine ulaştık, onların ihtiyaçlarını giderdik. Depremzedelerimizin ve ihtiyaç sahiplerimizin yanında oluyoruz. Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde Otizm eksiklik değil farklılıktır. Farklılıkları birlikte fark edelim ve onların sevgi dolu enerjilerini hissedelim dedik. Çocuklarımızı giydirdik, okul ihtiyaçlarını çantalarına koyup çantaları verdik, onların sevinçlerine ortak olduk”

Haber vr fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Güracar: Hedefe adım adım ilerleyeceğiz
Sonraki Haber Başkan Eriş, 2023 yatırımlarını ve hedeflerini paylaştı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?