ANA SAYFA > İZMİR > Bayraklı Belediyesi'nden kan bağışı kampanyası

Bayraklı Belediyesi'nden kan bağışı kampanyası

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bayraklı Belediyesi'nden kan bağışı kampanyası

Bayraklı Belediyesi, son dönemde kan stokları azalan Türk Kızılayı’na destek olmak ve farkındalık yaratmak amacıyla kampanya düzenledi.

Bayraklı Belediyesi ve Türk Kızılayı Ege Bölgesi Kan Merkezi, kan stoklarında artan ihtiyaçlara dikkat çekmek amacıyla, kan bağışı kampanyası düzenledi. Belediye Hizmet Binası bahçesine kurulan stantlarda, belediye çalışanları kan bağışında bulundu. ‘Sana İhtiyacım Var, Kan Dostum’ sloganıyla sürdürülen farkındalık kampanyasına vatandaşlar da katıldı.
 
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Kan stoklarındaki artan ihtiyaca dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla Türk Kızılayı iş birliğiyle kan bağışı kampanyası başlattık. Kan bağışı acil değil, sürekli bir ihtiyaçtır. Sadece birkaç dakikamızı ayırıp kan vererek, onlarca insanın hayatını kurtarabiliriz ve bu iyiliği büyütebiliriz. Tüm yurttaşlarımızı sosyal sorumluluk görevi olarak kan bağışı yapmaya davet ediyorum" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tatar Kırım Türkleri Evi Mart ayında hizmete açılıyor
Sonraki Haber Başkan Sengel'den Efes Selçuk'a müjde

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?