ANA SAYFA > İZMİR > Bayraklı Belediyesi Kurban Bayramı’na hazır

Bayraklı Belediyesi Kurban Bayramı’na hazır

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bayraklı Belediyesi Kurban Bayramı’na hazır

Türkiye'nin birçok bölgesinden Bayraklı'ya gelen satıcıların tüm ihtiyaçlarını karşılayan belediye, ilgili birim personelleriyle bayram sonuna kadar alanda hizmet verecek.

Kurban Bayramı öncesi satış ve kesim alanlarında gerekli hazırlıkları tamamlayan Bayraklı Belediyesi, bu yıl satıcıların kullanımı için alana sabit banyo ve tuvaletler yaptı. Ayrıca elektrik ile su ihtiyaçları da giderilen Doğançay kurban satış ve kesim yerine ücretsiz servis hizmeti sunuluyor. Toplum sağlığı için düzenli olarak alanı temizleyen ekipler, sık sık sulama ve sinekler için de ilaçlama yapıyor.

Sevgi Yolu'ndan Doğançay'a ücretsiz servis
Doğançay kurban satış ve kesim alanına gitmek isteyen vatandaşlar, Bayraklı Sevgi Yolu Atatürk heykeli önünden hafta içi 11:00 ile 17:00 arasında, her saat başı ücretsiz servislerden yararlanabiliyor. Servisler; Bayraklı Sevgiyolu Heykel, Alpaslan Mahallesi, 75. Yıl Mahallesi, Cengizhan Mahallesi, Nafiz Gürman Mahallesi su deposu, Doğançay kurban satış yeri güzergahlarından geçiyor.

Kurban kesim yerleri
Kaymakamlık kurban komisyonunca belirlenen kurban kesim yerleri ise şu şekilde; Doğançay Kurban Satış ve Kesim Yeri, Yeni Girne Pazar Yeri, Yamanlar Pazar Yeri, 75. Yıl Pazar Yeri, Özkanlar eski pazar yeri, Çamkıran Pazar Yeri ve Osmangazi Pazar Yeri.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber BBŞT perdelerini yeniden açıyor
Sonraki Haber Karabağlar’da park yenilemeleri hız kesmiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?