ANA SAYFA > SPOR > Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde yıllık başantrenörler toplantısı yapıldı

Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde yıllık başantrenörler toplantısı yapıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde yıllık başantrenörler toplantısı yapıldı

Bu sezon Türkiye’den Pınar Karşıyaka, Beşiktaş Icrypex, Darüşşafaka, Galatasaray NEF ve Tofaş’ın mücadele edeceği BCL’in Başantrenörler Toplantısı’na normal sezonda mücadele edecek takımların antrenörleri katıldı. Toplantıya Pınar Karşıyaka yardımcı antrenörü Engin Gençoğlu katıldı.

Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA) Genel Sekreteri Andreas Zagklis’in açılışını yaptığı toplantıda görüşler tartışıldı, deneyimler paylaşıldı, değerlendirmeler ve önerilerin toplandı. Toplantıda ayrıca geleceğe yönelik projeler sunularak, maç operasyonları gelişmeleri de konuşuldu.

Basketbol Şampiyonlar Ligi CEO'su Patrick Comninos toplantıyla ilgili olarak, “Gerçekten kapsayıcı bir turnuva olan Basketbol Şampiyonlar Ligi, kulüpler tarafından ve kulüpler için düzenlenen bir etkinlik olup, bizlerin daimi hedefi kulüplerimize en üst düzeyde hizmet etmektir. Bu nedenle başantrenörlerimizi Cenevre'de ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Onlarla birlikte fikirleri tartışma ve onların görüşlerini dinleme fırsatı elde etmek kesinlikle rekabetimizi daha da geliştirmemize yardımcı olacak” dedi.

Toplantıda Lenovo Tenerife Başantrenörü Txus Vidorreta, Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde 50 galibiyete ulaşan ilk antrenör olduğu için özel bir ödül aldı.

Basketbol Şampiyonlar Ligi'nin altıncı sezonu, 4 Ekim 2021'de son şampiyon Hereda San Pablo Burgos ile Beşiktaş Icrypex arasında oynanacak açılış karşılaşması ile başlayacak. 

Normal sezonda yer alacak tüm takımların belli olacağı eleme turu maçları ise 13-18 Eylül 2021 tarihlerinde dört ayrı şehirde oynanacak: Peristeri (Yunanistan), Treviso (İtalya), Tallinn (Estonya) ve Sofya (Bulgaristan).

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka yeni bir kütüphaneye daha kavuştu
Sonraki Haber KARBEM'den YKS'de yüzde 86'lık başarı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?