ANA SAYFA > SPOR > Basketbol Bostanlıspor’da öğrenilir…

Basketbol Bostanlıspor’da öğrenilir…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Basketbol Bostanlıspor’da öğrenilir…

Bostanlıspor basketbolda temel eğitim vermeye devam ediyor.

Gode Cengiz Spor Tesisleri Basketbol Sahasında eğitimli antrenörler eşliğinde devam eden “Bostanlıspor Basketbol Eğitim Okulu”nda basketbolun temel hareketleri öğretiliyor ve basketbolcu olmak isteyenlere bu branştaki ilk adımın doğru atılması sağlanıyor.
Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, “basketbol okulumuz açık havada çalışmalarını yaparken sağlıklı ortam yaratmış da oluyor. Basketbolun temel hareketlerinin en iyi şekilde öğretildiği okulumuzda yeteneklerin ortaya çıkmasını sağlamaya çalışırken, çocuklarımıza bu sporun ilk adımını doğru atmayı öğretiyoruz. Daha sonra basketbol alt yapısının gerekliliği konusunda tüm hareketler gösteriliyor. Öğrenen ve yarışmacı olacağına inandığımız sporcu adaylarımızı da Pınar Karşıyaka basketbol için öneriyoruz.  Bizim bu okuldaki tek hedefimiz basketbolun doğru öğretilmesi. Bu nedenle de iddialıyız: Basketbol Bostanlıspor’da öğrenilir diyoruz.”
Başkan Avni Erboy, Bostanlıspor Kulübünün alt yapıdaki çeşitli branşlardaki çalışmalarına Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün destek verdiğini ve bu nedenle de her an yanlarında hissettikleri müdür Suat Korkmaz’a şükranlarını iletmeden geçemeyeceğini de sözlerine ekledi.   
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hayat Boyu Öğrenme Haftası İl Programı gerçekleştirildi
Sonraki Haber Karşıyaka'nın plastik avcıları

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?