ANA SAYFA > SPOR > Başkan Yardımcısı Alptekin, Gençlik Spor İlçe Müdürünü ziyaret etti

Başkan Yardımcısı Alptekin, Gençlik Spor İlçe Müdürünü ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Yardımcısı Alptekin, Gençlik Spor İlçe Müdürünü ziyaret etti

Karşıyaka Belediyesi Başkan Yardımcısı Berkhan Alptekin, Karşıyaka Gençlik Spor İlçe Müdürlüğüne Manisa’dan atanan Hüseyin Hamurcu’yu ziyaret etti.

Müdür Hamurcu’ya “İlçemize hoş geldin” diyrek nezaket ziyaretinde bulunan Karşıyaka Belediyesi Başkan Yardımcısı Berkhan Alptekin, Hamurcu’yu makamında ziyaret ederek, “hoş geldin, başarılı çalışmalar diliyorum” dediğini ifade etti. 
Alptekin, Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesine atanan eski müdür Musa Yelek ile ortak çalışmalarda bulunduklarını ve büyük bir uyum içinde başarılı çalışmalara imza attıklarını sözlerine eklerken, “spor konusunda Karşıyaka’mıza ve Karşıyaka gençliğine ortak projeler üretme açısından Gençlik Spor İlçe Müdürlüğüne atanan Hüseyin Hamurcu ile de kaldığımız yerden devam edeceğimize hiç kuşkum yok. İzmir önce İzmir Kamp Eğitim Merkezi’nde de görev yapan ve şehrimize yabancı olmayan Hamurcu’ya başarılar diliyorum” dedi.  
Karşıyaka İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Hamurcu, Karşıyaka Belediyesi Başkan Yardımcısı Berkhan Alptekin’in nezaketinden dolayı teşekkür ederek, “Spor konusunda Karşıyaka şanslı. Sporun içinden gelen bir başkan yardımcısına sahip. Karşıyaka sporu için gereken her türlü işbirliği içinde olacağız. Bir kez daha ziyareti nedeniyle teşekkür ediyorum” diye konuştu.  
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Meteoroloji uyardı: Mümkünse dışarı çıkmayın
Sonraki Haber Srebrenitsa kurbanları 28. yılında Karşıyaka’da anıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?