ANA SAYFA > MEDYA > Başkan Ünsal'dan İGC'ye ziyaret

Başkan Ünsal'dan İGC'ye ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Ünsal'dan İGC'ye ziyaret

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, Başkan Yardımcısı Mehlika Gökmen, Karşıyaka Belediyesi Basın Yayın Müdürü Can Özlü, Akademisyen Aylin Göztaş, 9 Eylül Gazetesi Sorumlu Müdürü Serdar Yılmaz, 9 Eylül İnternet Haber Sitesi Sorumlu Müdürü Mustafa Cem Özer’in yer aldığı ziyarette; İzmir basınında yaşanan son gelişmeler, sorunlar, kent ve ülke gündemi görüşüldü.

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, basının demokratik toplumların vazgeçilmez bir unsuru olduğunu vurguladı. Başkan Ünsal, “Her zaman güçlü bir yerel basına ihtiyaç var. O nedenle İGC bizim için çok kıymetli” dedi.
İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi ise basının yaşadığı zorluklara rağmen mesleğin onurunu korumak için verdikleri mücadelenin önemine dikkat çekti. Başkan Gappi, “Basın özgürlüğü, demokrasinin olmazsa olmazıdır. Yerel basının yerel yönetimlerle dayanışma içinde olması da çok önemli” diye konuştu.

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, ziyaretin ardından Dokuz Eylül Tv’de ‘Yazı İşleri’ programının konuğu oldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka ve Çiğli'de 16 saatlik su kesintisi
Sonraki Haber Foça’da yaralar sarılıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?