ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Tunç Soyer'den 23 Nisan hediyesi...

Başkan Tunç Soyer'den 23 Nisan hediyesi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Tunç Soyer'den 23 Nisan hediyesi...

İzmir Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan coşkusunu evlere yayıyor. Büyükşehir Belediyesi, İzmirlilere içinde Başkan Tunç Soyer’in mektubunun da bulunduğu 23 Nisan çantası hediye etti.

Başkan Soyer mektubu aracılığıyla İzmirlileri 23 Nisan’da balkonlarda hep bir ağızdan İstiklal Marşı’nı söylemeye davet etti.  
İzmir Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu evlere taşıyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının yüzüncü yılında Büyükşehir Belediyesi İzmirlilere bayrak, balon, kolonya, iki maske ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in İzmirlilere mektubunun da bulunduğu bir 23 Nisan çantası hediye etti. Başkan Soyer mektubu aracılığıyla İzmirlileri 23 Nisan’da balkonlarda hep bir ağızdan İstiklal Marşı’nı söylemeye davet ederek şöyle dedi: “23 Nisan’da evlerimizden bayraklarla saat 20.59’da 100. yıl aşkıyla ışıklarımızı açıp kapatarak bu coşkuya ortak olalım. Saatler 21.00’i gösterdiğinde ise hep beraber, gür bir sesle camlardan, balkonlardan egemenliğimizin 100’üncü yılında İstiklal Marşımızı haykıralım.”
23 Nisan çantaları 27 bin İzmirli yurttaşlara dağıttı. Paketler İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kuru gıda kolilerine de eklendi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Tugay'dan 23 Nisan mesajı...
Sonraki Haber Sokağa çıkma yasağında toplu ulaşım programı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?