ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Tugay’dan sahada korona denetimi

Başkan Tugay’dan sahada korona denetimi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Tugay’dan sahada korona denetimi

Karşıyaka’da, hem iş yerleri hem de vatandaşlar tarafından alınması gereken koronavirüs tedbirlerine ilişkin denetimler devam ediyor. Daha önce Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ile ilçenin farklı noktalarında denetim yapan Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, bu kez de bürokratlarıyla birlikte Bostanlı Cemal Bülbül Sokak ve çevresinde kontroller gerçekleştirdi.

Çalışma kapsamında restoranlar başta olmak üzere, bölge esnafı tek tek ziyaret edildi. Sosyal mesafe, maske ve hijyen kuralları tek tek denetlendi, uyarılar yapıldı. Koronavirüs salgınıyla mücadelenin kararlılıkla sürdürülmesi gerektiğine dikkat çekilerek; hayati önem taşıyan tedbirlerin eksiksiz şekilde uygulanması istendi. Toplum sağlığı ve kamu düzeninin korunması için denetim çalışmalarının da yoğun şekilde sürdürüleceği vurgulandı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Kültür ve Çevre Sempozyumu 3.kez düzenlenecek
Sonraki Haber Kent Market’in 3.şubesi Örnekköy’de açılıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?