ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Tugay'dan Özgür Özel'e destek

Başkan Tugay'dan Özgür Özel'e destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Tugay'dan Özgür Özel'e destek

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, CHP genel başkanlığına aday olan Özgür Özel'e destek verdi.

Tugay, "Son zamanlarda partimizin yönetimi ile ilgili kamuoyunda çok yaygınlaşan eleştiriler karşısında ben de partimizin başarısı için önümüzdeki seçimlerde doğru olanın yönetim kadrosu ve yönetim anlayışının değişimi olduğu yönünde kanaate vardım. Partinin üst yönetiminde belirgin revizyon olması bu değişimi sağlayacaktır. Sadece kadro değişimi değil. Yönetim anlayışında da değişiklik olmalı. Partimizin tabanı, örgütümüz çok açık bir şekilde parti içi demokrasi istiyor" dedi.

Cemil Tugay, şunları söyledi: "Genel başkanımızın yerine birini düşündüğümüzde, Özgür Bey'i genel başkanlık adaylığında yola çıkmış en doğru aday olarak görüyor ve bu nedenle destekliyorum. Bugün partimize yönelik eleştirilere kulak vermezsek yerel seçimlerde başarısızlık yaşama ihtimalimizi büyük bir risk olarak görüyorum. Eleştirileri görmezden gelmemeliyiz ve kararımızı buna göre vermeliyiz. Partimizin kurultayında verilecek kararın partimizi başarıya taşıması en büyük dileğim." Tugay bu kararını kişisel çerçevede verdiğini ve İzmir'de herhangi bir grupla hareket etmediğini belirtti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Prof. Dr. Oto: İzmir'i kırmızıya bürüyeceğiz
Sonraki Haber İZTO’dan e ticaretin mutfağında çalışacak personel sıkıntısına çözüm

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?