ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Tugay'dan kedi vahşetine sert tepki!

Başkan Tugay'dan kedi vahşetine sert tepki!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Tugay'dan kedi vahşetine sert tepki!

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’dan kedi evine yapılan saldırıyla ilgili açıklama: “Çok üzgünüz, sorumluların bulunması için suç duyurusunda bulunduk.”

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Yalı Mahallesi Sedat Kahraman Parkı’nda bulunan kedi evinin canice yakılmasına ve bir kedinin telef olmasına tepki gösterdi. Konuyla ilgili olay tespit tutanağının tutularak kamera kayıtlarının incelenmesi ve olayın failinin bulunarak gerekli cezayı alması için İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Hayvan Hakları İhlal Komisyonu’na suç duyurusunda bulunduklarını belirten Tugay, olayı ‘vahşet’ olarak değerlendirdi. 

Başkan Tugay, “Bir insan böyle bir vicdansızlığı nasıl yapar? Çok üzgünüz ve failin gerekli cezayı alması için elimizden geleni yapacağız. Kentimizi paylaştığımız can dostlarımızın huzur içinde yaşayabilmesi için çalışıyoruz. Sahipsiz hayvanlar ve yaşadıkları kötü muamele, insan eliyle oluşturulmuş bir sorundur ve çözümü de insanlar tarafından, insanca olmalıdır” diye konuştu. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Cemil Tugay, Karşıyaka maçını tribünden izledi
Sonraki Haber Çocuklardan KİTVAK'a sanatla destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?