ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Tugay’dan Karşıyaka'nın iki köyüne Korona turu

Başkan Tugay’dan Karşıyaka'nın iki köyüne Korona turu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Tugay’dan Karşıyaka'nın iki köyüne Korona turu

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, ilçenin iki köyü (şimdiki mahalle) Yamanlar ve Sancaklı’ya giderek vatandaşları ziyaret etti. Başkan Tugay, yüz yüze görüştüğü köy sakinlerini Korona Virüs ve korunma yöntemleri hakkında bilgilendirdi.

Başkan Tugay’a ziyaretlerinde  Yamanlar Muhtarı Ferhat Serçekuş ve Sancaklı Muhtarı Veli Sert ile Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürü Fatma Bozan eşlik etti.
Her iki muhtar ve Bozan’la köyleri gezen Tugay, vatandaşlardan kişisel hijyenlerine dikkat etmelerini ve kendilerini korumalarını istedi. Tugay, Karşıyaka Belediyesi’nin köy sakinlerinin yanında olduğu mesajı verdi. Korona virüse karşı önlemleri sürdürdüklerini belirten Başkan Tugay, ilaçlama ve temizlik işlemlerinin devam ettiğini anlattı. Bir planlama doğrultusunda temizlik işleri ve çevre müdürlüklerinin toplu yaşam alanlarında ve çöp konteynerlerinde dezenfekte ve ilaçlama yaptığını kaydeden Tugay, vatandaşlara evlerinde kalma çağrısını yineledi. Belediyeyi arayarak kayıt yaptırma çağrısı yaptıkları 65 yaş ve üzeri vatandaşların her gün arandığını ve ihtiyaçlarının karşılanması konusunda çalışıldığını kaydeden Tugay, bu arada sosyal yardıma ihtiyacı olan yoksul vatandaşların da ihmal edilmediği bilgisini verdi. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kızılay Karşıyaka, yardımlarını Kaymakamlığa teslim etti
Sonraki Haber İzmir'de yaşlılara özel destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?