ANA SAYFA > EKONOMİ > Başkan Tugay’dan esnafa ''yanınızdayız'' mesajı

Başkan Tugay’dan esnafa ''yanınızdayız'' mesajı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Tugay’dan esnafa ''yanınızdayız'' mesajı

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, işletme ruhsatlarını elden teslim ettiği esnaflara “yanınızdayız” mesajı verdi.

Belediyeden işletme ruhsatı almalarına uygunluk verilen esnafı, Belediye Meclisi Esnaf Komisyonu Başkanı Mithat Salepçioğlu ve Ruhsat ve Denetim Müdürü Semra Aktürk ile birlikte ziyaret eden Başkan Tugay, belediyenin yanlarında olduğunu bilmelerini istedi. Ahilik kültürünü benimseyen esnafın buna uygun faaliyetini sürdüreceğine inandığını ifade eden Tugay, bereketli iş yapmaları dileğinde de bulundu. 

Tugay sırasıyla spor salonu işletmecisi Atalay Kaptan, kafeterya işletmecileri Ali İhsan Demir ve Mustafa Geniş ile perde satış yeri işletmecisi Özerk Mustafa İzmirli’ye ruhsatlarını verdi. Ziyaretler sırasında bölgedeki diğer esnafları da selamlayan Tugay, “Biz işini doğru şekilde yapan ahlaklı esnafın her zaman yanında ve destekçisiyiz. Böyle olmayı da sürdüreceğiz. Ekonomik sıkıntıların vatandaşı olduğu kadar esnafı da çok zor durumda bıraktığını biliyoruz. İnşallah bu zor günleri dayanışma içerisinde atlatacağız” diye konuştu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Pınar Karşıyaka erteleme maçında Büyükçekmece karşısında
Sonraki Haber İzmir’in altyapısına rekor yatırım

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?