ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Tugay'dan çocuklara çilek fidesi

Başkan Tugay'dan çocuklara çilek fidesi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Tugay'dan çocuklara çilek fidesi

Karşıyakalıları balkon ve bahçelerinde sebze-meyve yetiştirmeye teşvik etmek ve kentsel tarımı yaygınlaştırmak için çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, bu anlayışla çocuklara da gülümseten bir sürpriz yaptı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde Şemikler İlkokulu’nu ziyaret eden Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, miniklere bayram dolayısıyla saksıda çilek fideleri armağan etti. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün serasında yetiştirilen fideleri çocuklara dağıtan Tugay “Toprağın bereketini birlikte göreceğiz. İlk çilek yetiştiren ve bana fotoğrafını gönderenlere hediyelerim olacak” dedi. Başkan Tugay’a ziyarette Karşıyaka Belediye Meclisi Üyeleri Hülya Polat, Ali Ekber Güneş, Belma İnam ve Sevim Kirpiksiz de eşlik etti. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Barış Tezer son yolculuğuna uğurlandı
Sonraki Haber KSK U19 finale yükseldi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?