ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Tugay’dan çınarlara yeni yıl ziyareti

Başkan Tugay’dan çınarlara yeni yıl ziyareti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Tugay’dan çınarlara yeni yıl ziyareti

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay yeni yıl dolayısıyla Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şubesi’ni ve Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi’ni ziyaret etti.

Her iki yerde de kentin çınarlarıyla bir araya gelen Başkan Tugay, onların yeni yıllarını kutladı. 

Karşıyaka’da yaşayan ileri yaşlı bireylere verdiği önemi, proje ve çalışmalarıyla sıkça gösteren Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay yeni yıl arifesinde de kentin çınarlarını onurlandırdı. Öncelikle Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şubesi’ni ziyaret eden Başkan Tugay, orada gazilerle bir araya geldi. Başkan Tugay’ın ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren gaziler, Tugay'a teşekkür etti. Tugay, gazilerin yeni yılını kutlayarak kendilerine sevdikleriyle birlikte sağlıklı bir yıl dileklerini sundu. 

Tugay, ardından Karşıyaka Belediyesi’ne bağlı Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi’nde düzenlenen yeni yıl kutlamasına katıldı. Müzik ve dans gösterileriyle keyifli bir gün geçiren çınarlar, Başkan Tugay’ın katılımıyla daha çok mutlu oldu. Tugay, büyüklere verdiği önemi bir kez daha vurgulayarak onların da yeni yılını kutladı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sevgi dolu nice yıllara...
Sonraki Haber Gün olur yeniden bahar gelir-Hoş geldin 2022

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?