ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Tugay'dan Çiftçioğlu'na: Sabırlı ol...

Başkan Tugay'dan Çiftçioğlu'na: Sabırlı ol...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Tugay'dan Çiftçioğlu'na: Sabırlı ol...

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu’nun, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç’u ziyareti sırasında verdiği dosya üzerine açıklama yaptı.

Başkan Tugay, AK Partili Çiftçioğlu’nu sabırlı olmaya davet ederek, "Ben verdiğim sözlerin hepsini arkasındayım, hepsini yapacağız. Ama bunlar 5 senelik süreçte yapacağımız şeyler. Geldiğimde belediyenin içinde bulunduğu sıkıntılı şartları düzelttik ve düzeltmeye devam ediyoruz. Bundan sonra yapacağımız projelere geçeceğiz. Söylediklerimden fazlasını yapmaya niyetliyim. İsmail Bey’in biraz sabırlı olması lazım. İsmail Bey’in açıklamalarındaki bazı projeler İzmir Büyükşehir Belediyesi ile koordineli yapacağımız işler. Ama biz böyle diyerek kenara çekilmiyoruz. Örneğin deniz taksi projesi. Bu konu hakkında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımızla tekrar tekrar konuştuk, İZDENİZ’le de konuşuyoruz. Bütün bu projeler olacak. Bir sabra ve organizasyon için zamana ihtiyacımız var. Son 30-40 yılın kronik sorunlarını adım adım çözüyoruz. Dikkatli incelenirse zaman içerisinde hepsi görülecektir. Karşıyaka tarihinde olmadığı kadar Büyükşehir Belediyesi’nde uyum için çalışıyor” dedi
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Türkiye’nin arıtma lideri oldu
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka fark yaptı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?