ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Başkan Tugay, sanat dernekleriyle bir araya geldi

Başkan Tugay, sanat dernekleriyle bir araya geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Tugay, sanat dernekleriyle bir araya geldi

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, üçüncü toplantısını Karşıyaka'daki kültür ve sanat derneklerinin temsilcileriyle yaptı.

Katılımcı belediyecilik anlayışıyla hareket ederek STK ile toplantılara devam edeceğini i,fade eden Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 3. toplantısında kültür ve sanat dernekleriyle bir araya geldi. Dernek başkan veya temsilcilerinin aktuldığı toplantı 3,5 saat sürdü.
Söz alan temsilcileri sabırla dinleyen ve sürekli not alan Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, "Kültür - sanat dernekleri ve sivil toplum kuruluşları ile gerçekleşen bu buluşmamızda Karşıyaka'nın bu alandaki yol haritası ile ilgili konuştuk. Bütün katılımcılara ve emeği geçenlere sonsuz teşekkür ederim" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 27. Uluslararası 23 Nisan Karşıyaka Çocuk Festivali başladı...
Sonraki Haber Türk Kızılayı Karşıyaka Şubesi'nden berat kandili için lokma...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?