ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Tugay gençlerle pizza yaptı

Başkan Tugay gençlerle pizza yaptı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Tugay gençlerle pizza yaptı

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka Akademi Zihinsel Engelliler Derneği’ndeki kurslarda eğitim gören zihinsel engelli öğrencilerle birlikte mutfağa girip pizza yaptı.

Gondol Kafe’de Karşıyaka Akademi Zihinsel Engelliler Derneği yönetim kurulu başkanı, temsilcilerini ve kurs eğitmenlerini ağırlayan Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay; dernek bünyesinde açılan kurslarda eğitim alan gençlerle de bir araya geldi. Buluşmada Karşıyaka’da zihinsel engelliler için yapılabilecek çalışmalar da değerlendirildi. 
Derneğin zihinsel engelli bireylerin iş piyasasında yer bulabilmeleri amacıyla başlattığı yiyecek kurslarında eğitim gören öğrenciler Başkan Tugay ile mutfağa girdi. Öğrencilere şeflik yapan Tugay, onlarla birlikte pizza yaptı. Mutfakta geçen eğlenceli ve renkli dakikaların ardından öğrenciler pizzalarını konuklara ikram etti. 
Etkinliğe KAZED Yönetim Kurulu Başkanı Tülin Topuzoğlu, KAZED Onursal Başkanı Osman Avcı ve annesi Şerife Avcı, yönetim kurulu üyeleri ve kurs eğitmenleri katıldı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şehit yakınları, gaziler ve muhtarlar için Çanakkale gezisi
Sonraki Haber Gaziemir’in süper babaları

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?