ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Tugay eline küreği aldı yardıma gitti...

Başkan Tugay eline küreği aldı yardıma gitti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Tugay eline küreği aldı yardıma gitti...

Mavişehir'i vuran yağmurda Karşıyaka Belediye Başkanı Dr.Cemil Tugay çalışmalarına yerinden takip ederek görevlilere yardımcı oldu.

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr.Cemil Tugay konuyla ilgili "Bugün sabaha karşı başlayan şiddetli yağış ve lodosun etkisiyle denizin yükselmesi, Mavişehir Mahallemizde su baskınına neden olmuştur. Sabahın erken saatlerinden itibaren Belediyemiz ekipleri; Büyükşehir Belediyemizin Fen İşleri ve İtfaiye Daire Başkanlıkları, İZSU ekipleri ile Menemen, Bayraklı ve Çiğli Belediyemizin ekipleri ile koordineli olarak çalışmalarını sürdürmektedir.Vatandaşlarımızın yaşadığı mağduriyetin en kısa zamanda giderilmesi için tüm gün görev yapan ekiplerimiz gece boyunca da çalışmalarını sürdürecektir.Mağduriyet yaşayan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz." açıklamasında bulundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Otizmli Caner ilk konserini Karşıyaka'da verecek
Sonraki Haber Eski Başkan Mutlu Altuğ'un açtığı dava kulüp lehine sonuçlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?