ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Tugay, CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile görüştü

Başkan Tugay, CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile görüştü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Tugay, CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile görüştü

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr.Cemil Tugay, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile makamında görüşme gerçekleştirdi.

Başkan Tugay "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bugün Ankara’da makamında bizi kabul etti. Değerli genel başkanımıza Karşıyaka Belediyesi olarak sürdürdüğümüz çalışmalar ve ileriye dönük projelerimiz hakkında bilgi verdim. Çalışmalarımız hakkındaki olumlu düşüncelerini öğrenmek, yol gösterici önerilerini bizzat kendisinden dinlemek, her zaman olduğu gibi daha fazla çalışma ve başarma azmi hissettirdi. Değerli genel başkanımıza ve görüşme onuruna eriştiğim genel başkan yardımcılarımıza teşekkürlerimi, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." açıklamasında bulundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı yelkenci Derin Milli Takımda...
Sonraki Haber Karşıyaka’da yasa dışı hurdacılara izin yok

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?