ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Tugay: Bakanın stat açıklaması büyük talihsizliktir

Başkan Tugay: Bakanın stat açıklaması büyük talihsizliktir

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Tugay: Bakanın stat açıklaması büyük talihsizliktir

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nun Karşıyaka Stadı ile ilgili açıklamalarına yanıt verdi.

Tugay sosyal medya hesabından "Karşıyaka stadı konusu siyasete malzeme edilmesin diye çok uğraştım. Bunu her ortamda dile getirdim. Bir sürü yanlış ve yalanın havada uçuştuğu, ama çözümün samimiyetle sağlanmadığı Stad sorunumuz siyasi istismara uğramamalıydı. Ama sayın Kasapoğlu yine istismar etmeye uğraştı. Sayın Kasapoğlu stadı “İzmir Büyükşehir Belediyesine devrettik” demiş, kendisinden rica etsem bu devir protokolünü Büyükşehir’in imzaladığı haliyle bizimle paylaşabilir mi? Olmayan bir şeyi nasıl paylaşacağını gerçekten çok merak ediyorum. Sayın bakanın açıklamaları tümüyle hatalı ve çarpıtılmış açıklamalar. Stadın yapımına senelerdir engel olup üstüne “gölge etmesinler biz belki yaparız” açıklaması büyük talihsizliktir." açıklamasında bulundu.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 3
Önceki Haber Yatak Odasının Konfor Alanını Genişleten Minyatür Mobilyalar: Komodinler
Sonraki Haber Mavişehir'de siren sesi panik yarattı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?