ANA SAYFA > İZMİR > Başkan Soyer'den Kemalpaşa'ya ziyaret

Başkan Soyer'den Kemalpaşa'ya ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Soyer'den Kemalpaşa'ya ziyaret

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’yı makamında ziyaret etti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Kemalpaşa programı kapsamında belediyeye ziyarette bulundu. Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın yanı sıra belediye başkan yardımcıları ve birim amirlerinin hazır bulunduğu ziyarette Başkan Tunç Soyer, ilk olarak makamda ağırlandı. Başkan Soyer’e İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Suphi Şahin, Ertuğrul Tugay, Özgür Ozan Yılmaz ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Daire Başkanı Vahdettin Akyol da eşlik etti. 

Gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunulan makam ziyaretinin ardından, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Kemalpaşa’da gerçekleştirdiği yatırımlar ve Kemalpaşa Belediyesi’nin bazı projeleri incelendi. Kongre merkezinin de incelendiği ziyarette, Başkan Karakayalı, mevcut kongre merkezinin atıl durumda olduğunu belirterek binanın Tarım Üniversitesi’ne dönüştürebileceği önerisinde bulundu. Başkan Soyer ise konuyla ilgili gerekli desteğin verileceğinin sözünü verdi. 

Ziyaret daha sonra, Başkan Karakayalı ve Tunç Soyer’in ilçede bulunan Cennet Mezarlığı’ndaki incelemeleri ile devam etti. Gerçekleştirilen incelemede, mezarlığın genişletilmesi talebinde bulunan Başkan Karakayalı, Başkan Tunç Soyer’den, mezarlığın arkasında bulunan arazinin kamulaştırılarak mezarlığa eklenmesi konusunda da destek sözü aldı.

Ziyarette, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile her zaman ağabey- kardeş ilişkisi içerisinde olduklarını belirten Başkan Karakayalı, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’in desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz. Kemalpaşamız için her konuda uyum içerisinde çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Kendisine ve büyükşehir belediyemizin bürokratlarına nazik ziyaretleri ve taleplerimizi dinledikleri için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. Ziyaret, ilçemizde bulunan Gölet ve Meslek Fabrikası’nın da incelenmesinin ardından sona erdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Batur: Geri adım yok
Sonraki Haber Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi’nde dördüncü etap heyecanı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?