ANA SAYFA > İZMİR > Başkan Soyer’den Kanal İstanbul’a hayır dilekçesi

Başkan Soyer’den Kanal İstanbul’a hayır dilekçesi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Soyer’den Kanal İstanbul’a hayır dilekçesi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer “Kanal İstanbul projesine itiraz etmenin vatandaşlık görevi olduğunu” söyleyerek projenin iptali için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne dilekçe verdi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Kanal İstanbul” projesinin Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) raporuna itiraz etti. Sabah saatlerinde İzmir’in Bayraklı ilçesinde bulunan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne giden Başkan Soyer, ÇED raporuna dair itirazlarını içeren imzalı dilekçesini yetkililere teslim etti.

Konuya ilişkin açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Sadece İstanbul'u değil Karadeniz ve Marmara denizlerini de etkileyecek, büyük çevresel, ekonomik ve politik sonuçlar doğuracak ‘Kanal İstanbul’ projesine itiraz etmenin bir vatandaşlık görevi olduğu düşüncesiyle ben de itiraz dilekçemi verdim” şeklinde konuştu.

Kanal İstanbul projesinin ÇED raporuna itiraz dilekçelerini vermek isteyen vatandaşlar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde uzun kuyruklar oluşturdu. Sabah itiraz dilekçesini verenler arasında Başkan Tunç Soyer’in yanı sıra CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve İzmirliler de vardı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’de karla mücadele
Sonraki Haber Karşıyaka'nın Antalya kampı sona erdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?