ANA SAYFA > İZMİR > ​Başkan Soyer Strazburg’da Avrupa Konseyi toplantısına katılacak

​Başkan Soyer Strazburg’da Avrupa Konseyi toplantısına katılacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
​Başkan Soyer Strazburg’da Avrupa Konseyi toplantısına katılacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Strazburg’da 25-27 Ekim tarihlerindeki Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’nin 43. Genel Kurul toplantısına katılacak.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bölgeler Meclisi Başkan Yardımcısı ve Türkiye'den tek encümen üyesi olduğu Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’nin (YBYK) Fransa Strazburg’daki 43. Genel Kurul toplantısı için  gidiyor. Başkan Soyer, 25-27 Ekim tarihlerindeki Genel Kurul kapsamında Bölgeler Meclisi Bürosu ve YBYK Bürosu toplantılarına katılacak. Ayrıca Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’nin Genel Sekreterinin seçileceği, Avrupa Konseyi’nin geleceği, akıllı şehirler ve bölgeler, kadın ve çocuk mülteciler gibi başlıkların konuşulacağı Genel Kurul toplantısına katılacak. 

Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi 
Avrupa Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi (YBYK), Avrupa Konseyi’nin yerel ve bölgesel politikalarını belirlemekle yükümlü organı niteliğini taşıyor. 46 üye devletten 130 binin üzerinde yerel yönetimi temsil eden Kongre, yerel ve bölgesel yönetimlerle ilgili politikaların çerçevesini belirleyen sözleşmeler hazırlayarak bunların uygulanmasını sağlıyor. Kıtadaki yerel ve bölgesel yönetimin seçilmiş temsilcilerinin sorunlarını tartıştıkları, deneyimlerini paylaştıkları ve görüşlerini hükümetlere ifade edebildikleri bir forum ortamı sağlayan Kongre, başta diğer Avrupalı kurumlar olmak üzere ulusal ve uluslararası organizasyonlarla yakın işbirliği içinde. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir’i dirençli kılmak için çalışıyor
Sonraki Haber Asırlık çınar PTT’nin 182. yılı İzmir’de de kutlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?