ANA SAYFA > İZMİR > Başkan Soyer Portekiz Büyükelçisi’ni Terra Madre’ye davet etti

Başkan Soyer Portekiz Büyükelçisi’ni Terra Madre’ye davet etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Soyer Portekiz Büyükelçisi’ni Terra Madre’ye davet etti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soye, Portekiz’in Ankara Büyükelçisi Jaime Van Zeller Leitão ile bir araya geldi. Soyer "Başka Bir Tarım Mümkün" vizyonu doğrultusunda Eylül ayında düzenlenecek uluslararası gastronomi fuarı Terra Madre Anadolu İzmir 2022’nin hazırlıklarının sürdüğünü belirterek büyükelçiyi fuara davet etti.

Portekiz’in Ankara Büyükelçisi Jaime Van Zeller Leitão, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret etti. Büyükelçi Jaime Van Zeller Leitão, İzmir’de birçok kurumu ziyaret ettiklerini ve ülkeler arasında ilişkileri geliştirmek istediklerini söyledi. Başkan Tunç Soyer de "Başka Bir Tarım Mümkün" vizyonu doğrultusunda Eylül ayında düzenlenecek uluslararası gastronomi fuarı Terra Madre Anadolu İzmir 2022’nin hazırlıklarının sürdüğünü belirterek şunları söyledi: “Terra Madre sadece gastronomi fuarı değil. Aynı zamanda tarım, doğa, birlikte yaşam gibi konular ele alınacak. Bu fuara katılırsanız çok memnun oluruz. Fuara sadece Avrupa ülkelerinden değil dünyanın birçok yerinden katılımcı gelecek.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ​Bergen filminin ücretsiz gösterimleri başlıyor
Sonraki Haber Çiğlili gençler çevre kirliliğiyle mücadelede ''Bizde Varız'' dedi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?